worldofwarcraft

Міткиmetod, lineage, gameway

Интервью от GameWay! Один из лучших игроков Украины MetoD: "В Lineage можно быть отцом-нагибатором, или вечным неудачником."

Матеріал наданий адміністрацією http://gameway.hiblogger.net/

Игоровой блог GameWay продолжает серию интервью с одними из самых крутых онлайнщиков в Украине. В прошлый раз мы общались с Хохотом из ВОВ, теперь пообщаемся с очень крутым игроком из вечного конкурента варика за души геймеров - игры Lineage.    

GW: Привет!

МetoD: Привет! Можно начинать.  

GW: Как ты впервые узнал о Lineage и почему собственно выбрал эту игру в качестве основной?  

МetoD: Впервые узнал об этой игре где-то 3 года назад из журнала. Меня заинтересовала статья об игре. Я нашел бесплатный сервер и начал играть. Основной она стала немного позже когда я попробовал другие онлайн игры и решил для себя что Л2 мне ближе всех.  

GW: Почему так решил? Чем тебя линейка зацепила в отличии от того же ВОВ?  

МetoD: Линейка очень красивая, жестокая и тонкая игра. В неё можно и нужно играть красиво и продуманно. Если сравнивать именно с ВОВ то в линейке намного сильнее развит ПВП момент, так же она менее попсовая и более ожесточенная.   GW: В чем это проявляется?  

МetoD: ПК разумеется. Ганк. Осады. В линейке нет 2-х сторон, которые враждуют по сценарию. Мой враг тот, кто мне не нравится или кто стоит на пути моих интересов.  

GW: То есть можно потерять все вещи, какие то, лут и т.д.? Идет война всех против всех?  

МetoD: Потеря вещей это не страшно по большому счёту). Намного хуже потеря уважения. Можно быть нагибатором. Можно быть простым мясом. Я б не сказал, что здесь идёт постоянная война. Просто битва это основа игры, но у каждого в ней свои цели. Кто-то желает просто получать удовольствие. В игре есть кланы основа игры, для которых просто вынос других кланов на ганке или осадах.  

GW: Какого уровня ты достиг в игре и каким классом играешь сейчас?  

МetoD: Я неоднократно достигал максимального уровня в игре. В данный момент я качаю Варлока.  

GW: Максимальный уровень это какой?  

МetoD: 78, хотя конечно в линейке нельзя судить о максимальном уровне :-)  

GW: Существует ли в линейке подпольный рынок, торговля голдом, шмотками персами? 

МetoD: На фришардах разумеется есть.  

GW: а на офе?  

МetoD: На сколько я знаю, нет или крайне сильно ограничена, есть так же не офф сервера на которых нет торговли за реал и нет доната, но как правило это платные сервера.  

GW: Стиль командной игры в линейке и ее важность для победы насколько отличается от ВОВ?  

МetoD: Я не достигал в ВОВ большого уровня игры. Не знаю всех тонкостей. В линейке же совсем наоборот: Команда разумеется должна быть слаженной и действовать гармонично. У каждого своя роль, каждый дополняет другого.  

GW: Путь одиночки в Lineage насколько перспективен?  

МetoD: Одиночке в линейке светит разве что путь героя, не более я думаю - геройство сулит кое-какую известность не более. Вот разве реально выступить на осаде, не будучи в клане ? :-)  

GW: Ну нет, будешь стоять и наблюдать в сторонке куря бамбук:))  

МetoD: Я не хочу сказать, что осады это основа игры, но это неотъемлимая весомая часть. Вот к примеру: мой клан в последнее время учувствовал на осадах не ради того, что бы взять замок.  

GW: А ради чего?  

МetoD: А лишь для того, что б помешать взять его врагам и получить много удовольствия от массового пвп.   GW: Кайфоломщики:))  

МetoD: Если мой кайф в том, что б обломать его другим :-)  

GW: Как называется твой клан? Сколько человек в клане?  

МetoD: NoFear, максимальное число игроков в клане 40. Речь идёт о 4-х хрониках начиная с 5 людей в клане может быть намного больше.  

GW: Как ты относишься к такой популярной ныне темой в онлайн играх как отношения между игроками, я имею ввиду когда люди как бы находят друг друга в реале играя в одну игру?  

МetoD: Не знаю в курсе ты или нет, но в линейке есть такое понятие как свадьба.  

GW: Не в курсе если честно. Поговорим об этом, тоесть реальная свадьба?  

МetoD: То есть 2 персонажа проходят специальный квест, получают свадебные одеяния - и получается реальная свадьба) Церемонии веселые, как правило, собирается по 200 человек)  

GW: Ну а были в твоей игровой практике такие случаи, когда реально в реале поженились линейщики?  

МetoD: Ммм – да:) У меня много друзей с которыми я познакомился в онлайне, тоесть потом мы встретились в реале и стали и там дружить. Так вот один мой друг стал встречаться с подругой из игры - скоро у них свадьба)   GW: Прикольно:))  

МetoD: Действительно) Отношения у них развиваются в 2-х мирах) Они живут вместе и играют в Ла2 тоже бок-о-бок.  

GW: Но с другой стороны есть в этой игре и неприятные моменты, я имею ввиду тот случай в России когда чувак из одного клана убил другого. Как к этому отнеслись в мире Lineage?  

МetoD: Что касается случая в России то тут нельзя винить в этом игру, это вина самих людей. Если кого-то застрелили из пистолета, то это не значит, что виноват Макаров. Так же могут поссориться игроки в карты.  

GW: Что ты посоветуешь новичку в игре Лайнейдж?  

МetoD: Совет один, мой принцип игры на всех стадиях - с первого года игра должна быть в кайф! Иначе просто нет смысла тратить на неё время)   

GW: Насколько важны в игре квесты. В ВОВ они важны ну, а как с этим в линейке?  

МetoD: Квесты важны, но не постоянно, а для достижения чего-то конкретного. Например квест по смене класса героя. Ну к примеру, когда я начинаю играть человеком воином, то мой класс человек воин и не более. А уже на 20м уровне надо выбрать путь развития: или лёгкий класс, или средний или тяжелый и выбор пути осуществляется прохождением квеста. Так же на 40 лвл так же на 76 потом квест на саб класс, потом квест на нобла. Так же квесты необходимы для более простого получения игровых ценностей.  

GW: Ты не считаешь, что линейка исчерпала себя? Так же как и ВОВ - по сути вас кормят постоянными аддонами не давая спрыгнуть с игры, когда все уже надоело и приелось.  

МetoD: Наверняка так оно и есть) Я не знаю каким образом близардовцы мотивируют игроков.. Но НЦ софт это делает очень успешно) Когда познаёшь все прелести игры и начинаешь неплохо ими уметь пользоваться это доставляет немалое удовольствие, а соскочить… Где ж найти альтернативу?  

GW: В новых проектах Konan например сейчас его называют убийцей ВОВа и линейки или та же Tabula Rasa. Как считаешь, эти игры способны потеснить ту же линейку?  

МetoD: Многие люди тратили годы на оттачивание навыков. Мало кто бросит это всё ради новых проектов в линейке к примеру много неудачников…  

GW: И все они уйдут туда?;-)  

МetoD: Игра довольно жестока: или ты на высоте или внизу. Эти неудачнике очень часто убегают в более гуманный ВОВ или РФ или ещё куда-то. Но поверь я никогда не слышал, что б какой-то отец-нагибатор линейки ушел в другую игру:) Это нонсенс.  

GW: На сем и закончим. Традиционный вопрос - что пожелаешь читателям нашего блога?  

МetoD: Пожелаю не тратить себя на то, что в жизни не пригодится. Играйте в кайф, кушайте ватрушки :-)  

GW: Спасибо за ответы и удачи в игре!  

МetoD: Спс:)  



Рекомендовать запись
Оцените пост:

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Показать смайлы
 

Комментариев: 18

сколько у тя гироев? ты когда нибуть порол?

"сколько у тя гироев? ты когда нибуть порол?"

Героев много, на каждом сервере где я играл у меня было много дополнительных персонажей помимо основного героя. Имеются ввиду оконные саппорты - бафферы, гномы спойлеры и крафтеры и т п.. Что касается вопроса про "порол" то я его не понял)

ты когданибудь достигал уровня героя?)

Лошпек какой-то
replica watches always command high prices. If the watch is purchased for an extremely low price then it is doubtful that it is a genuine Rolex watch. There are always exceptions, however it is rare for a Rolex watch to be sold under its market value. If you are truly worried about whether your watch is genuine, this is money well spent.
One day dunk shoes soon I will be dead. People will look back nike dunk for sale at my life, and they might say I was a dunk sb high martial artist; they might say I was a musician; they might say I was a basketballer nike sb dunk high.They might even say I was a philosopher, for cheap nike dunks now that my personality has become nike dunk high premium less broad and more deep, my thoughts have become deeper too. Recently nike dunk shoes I have felt the edges of philosophical inspiration tickling my mind, and it won't be nike sb blazer long before it becomes clear nike sb zoom air enough to commit to paper.But nike dunk high for women I think I would prefer it if they said, above all, he kids nike dunk was my friend.
We are a professional manufacturer and exporter of all kinds of NBA jerseys such as Hawks Jerseys,Hornets Jerseys, Lakers Jerseys, Pacers Jerseys,Nuggets Jerseys,Mavericks Jerseys,Bulls Jerseys,Celtics Jerseys,Capitals Jerseys,Canucks Jerseysand so on. We are dedicated in supplying jerseys with high quality and best service.With our spirit of innovation and loyalty to our customers, we are committed to offering a jerseys buying experience that continues to bring our loyal customers back time after time for all their jerseys needs. Our name is:Authentic nfl jerseys ,welcome to shopping!
Welcome to mbt shoes clearance store, We have excellent customer service team, which could solve online various problems in 24 hours;you can find many kinds such as:Womens                        on sale in our outlet,Best choicon our mbt shoes sale shop!
Welcome to our DVD shop, in our shop you can hear the latest music and see the insanity workout. We provide you various kinds of movies, You can enjoy:action movies 2010,Adventure movies 2010,Classic Dvd,2010 Comedy Movies,Crime Movies 2010,Disney dvd. We will provide you with high-quality after-sales service, please feel free to choose and hope you will love, wish you shopping happy!
We are professional MAC makeup manufacturer and offering one-step trade services to international buyers who are interested in purchasing directly from our site. The Outlet Mac Cosmetics on outlet-maccosmetics.com include mac foundation,mac powder,mac lipgloss,mac brush ,mac colors mac eyeshadow, mac Lip Gloss,etc.As an online Wholesale business platform, we provide our buyers with an efficient and manageable procurement process covering every phase of the international supply chain, Drop Shipping and streamlining trade channels.If you are searching for mac makeup online outlets or stores,pls feel free to contact us,we will always offer you excellent quality and discount mac cosmetics,Mac makeup wholesale lot,waiting for your visiting.

wholesale cosmetics now!
Welcome to watch zone, we provide you with all kinds of new watches, let you have more choices. I watch the world your family, you choose what you like. Generally introduce some watches:toywatch ,toywatch watch ,white toy watch,toy watch. Hope you can choose to yourself like watch!
Games provide soccer jerseys a temporary escape from this busy life. They can take you to a new, fun-filled and exciting world. Games can also help wholesale soccer jerseys you to create a strong bond with your family members and cheap soccer jerseys friends-provided you pick the right one. A Lyric game is one of the most interesting types of games, one which can broaden your musical tastes as you are exposed to the soccer shoes choices of other players.
Someone see the chi flat iron wall will down, if not help, then do not push is also a good; see someone porridge, you eat meat, you do not want to give, then do not spat on the mouth is a good, see someone cry, if you do not want comfort, Then do not gloat is also a good; as a teacher, if not students everywhere, it is not fraught with chi ceramic flat irons a kind. - good is actually very simple. chi flat irons chi flat irons for sale buy chi flat iron cheap chi flat irons chi straightening irons best flat iron for hair chi hair irons chi flat iron turbo chi farouk flat iron chi hair straightener pink chi flat irons 1 chi flat iron t3 flat irons babyliss flat irons chi hair dryer t3 hair dryer chi flat iron website original chi flat iron
Парень молодец
Hermes brand image create to its consistent top quality Simple and arranged in yummy Hermes garden party bag price, reliable hues, the Hermes Birkin handbag is typically a whole lot diverse in the monogrammed Louis Vuitton handbags as nicely as other custom kinds which are equally celebrated by women. It’s elegant, fuss-free Hermes steve clemence bags, and sturdy, delivering a lesson in minimalism and its enduring power. It responds to some woman’s require for any classy handbag which will final for many years in her bag closet.Hollywood has grow to be 1 huge Hermes stage Hermes fish stripe bags, with A-listers like Victoria Beckham toting their valuable Birkins around.
Everyone knows that Paris is the cash of fashion on earth. Its trend clothing, perfume, jewelry are generally world famous Hermes ostrich stripe bags. You can even know numerous world famous high end brands from Paris. I have no idea which whether you already know hermes bags for sale brand which is famous with regard to senior control at first along with later its designer handbags Hermes faux crocodile bags, fashion clothes and others are also popular all over the world.
Hermes delicate pursue is just suiting a Gemini girl’s nature, regardless of whether you clever dynamics with the center or clever arms are looks to become a great compare to for Hermes style Hermes picotin herpicot. more than 1 hundred many years of Hermes continues to be representative of luxury products in Paris. At very first Hermes was for your carriage of specialized manufacturing of good decoration harness within the town of Paris.Now Hermes are already distribute two hundred nations within the world Hermes mens wallets. Hermes continues to be blended within the substantial rhythm with the contemporary life.
Especially Hermes bags; they seem are becoming the image of fashion Hermes passport holder. And from now on, bags perform more and more essential part in women’s gown, so we will certainly talk more aboutHermes bags. Hermes brand image create to its consistent top quality, high-quality principles and also unique design of the French Hermes bracelets. Include epidemiological factors on this based. This can be a reasons that will product consists of permanent sights. Maintaining classic, high quality, Hermes brings together first-class production technologies Hermes scarves, durable along with practical performance to simple generosity and beautiful elegance.
All of us dream to find a perfect authentic nfl jerseys partner that we can be with for the rest of our life. For some of us, we usually wait for nfl jerseys that somebody to come into our lives. But now, with the help of our technology, waiting for that somebody to come cheap nfl authentic jerseys will not anymore be a problem to us. We can now look for womens jeans single individual with has the same interest or characters like yours.We can find the right one for us by nba jerseys trying to communicate with other people. By communicating we can learn something about that person and learn more about his or her authentic mlb jerseys personality. It would be a great help for us to easily find the perfect person if we know the character of that certain individual. Cheap nfl jerseys for those people who are shy and have a hard time waiting for that someone to come, maybe memphis grizzlies jerseys you can try surfing in the internet and mingle to those other single out there who is also searching for someone to be their partner. Who knows, maybe you can find youth mlb jerseys someone out there with have authentic nhl jerseysthe characteristics that you are longing to be with. Be one of those who have finally found the answers to their dream mate. Try and use ed hardy jeans the power of our technology, by involving in some Christian online authentic nba jerseys dating. Don’t waste your time dreaming, start making step to make your dream into reality. You can do this by meeting other people even they are nba throwback jerseys away by the help of our technology, our waiting is finally over.
Togged up in cheap replica NFL jerseys can be a fantastically remarkable technique to with the aim of you're supporting your working celebration regardless of the consequences they loose-fitting in individual or two sports competitors or possess clinched the name.Currently one of the most luring way of encouraging your staff would be to don cheap mlb jerseysthe particular replica MLB jerseys of this most desired teams. It is an alternative way to communicate your adore plus demonstrate your support to the most desired staff whenever you check out the particular article place of workIf you want to exhibit your individual qualities attributes, basketball jerseys alsoColts jerseys can meet up with the needs you have. If you ever cannot don a regular basketball best next nevertheless you are able to support your staffActually,he will never be worried about the replica NHL jerseys kids cheap will be broken. What is more, the color of that jersey is so attractive, the team chooses the best color for that jersey. I think the color it uses is better than other teams'.You are able to check out your fc to savor the sport with other basketballmlb jerseys fans by way of being dressed in nfl wholesale jerseys. When you are not able to see the sport of this most desired staff, NBA jerseys wholesale are a bandwagon at residence sports industries as further and additional continual aficionada foundation continual the peculiar ones comprise take place to concerned at home wearing them.although inwards dressed in them, you don't have in the path of put on within the precedent few minutes any team's jersey within the what went prior to handful of minutes due to the fact your ally wears exactly the same fixation.Particular of those sports goodies are MLB jackets, NFL hats, cheap NFL jerseys, NFL imitation or bonafide jersey and adapted cheap jerseys for sale. In between the six sports goodies mentioned, modified NFL jerseys is solitary with the for one of the most component preference.

 



Опрос

Чи грали Ви в WoW(World of Warcraft)?


Опрос

На якому сервері Ви грали(граєте)?



Мітки

Google Analytics
ОБОЗ.ua